top of page

Het laten ontwikkelen van een – nieuwe - huisstijl is een leuk proces dat jouw onderneming een aansprekend gezicht geeft! Atelier June ontwerpt logo's en huisstijlen in allerlei stijlen, zodat je opvalt, je onderscheidt, een goede indruk maakt en mensen nieuwsgierig maakt.

 

Jouw huisstijl, the perfect fit

Je huisstijl moet goed aansluiten bij jou en je onderneming, moet de gewenste doelgroep aanspreken en het juiste gevoel overbrengen. Een passende huisstijl geeft potentiële klanten 

 

  • een goede eerste indruk van je bedrijf

  • weegt mee bij het beslissingsproces 

  • beïnvloedt de mate waarin jij of jouw bedrijf als professioneel wordt beschouwd

 

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik ga aan de slag met jouw restyling, of ik ontwerp een compleet nieuwe huisstijl voor je. We bespreken eerst de gedachten en doelen achter jouw bedrijf: wat biedt je aan, voor wie en waarom? Welk gevoel wil je uitstralen en wat absoluut niet? Wie weet heb je zelf ook al globale of concrete ideeën over een passende stijl, dat is vaak goede input voor de totstandkoming van een nieuwe huisstijl. Op basis hiervan maak ik een eerste opzet en zo werken we stap voor stap toe naar een passend en gewenst eindresultaat.

 

Huisstijl van A tot Z

Of je nu klein wilt beginnen of het meteen groots wilt aanpakken, alles kan! Ontwerpen waaraan je kunt denken zijn: logo, visitekaartjes, website header, buttons/tabjes/teasers voor je website, flyers, stickers, kaarten, briefpapier, raamstickers, etiketten, labels etc. Op basis van jouw wensen maak ik een offerte. Bij afname van vier of meer huisstijl-producten maak ik een pakketprijs. Wil je een offerte opvragen, mail dan naar atelierjune.nl@gmail.com of neem contact op via het contactformulier. 

Logo of huisstijl laten ontwerpen? KLIK HIER VOOR DE INFORMATIE PDF

bottom of page